top of page

trainingen

De trainingen die Networx verzorgt zijn net even anders: We kijken door de bril van de Retailer en de klant en niet vanuit het belang van de fabrikant of het bedrijf. Vergeet de ellenlange PowerPoint presentatie, we gaan ons eerst verplaatsen in de behoefte van de klant.

1-daagse training: Ken je gesprekspartner!

In deze training kruipen we in de huid van de Retailer en zijn op zoek naar zijn belang. We zetten ons eigen belang even aan de kant, en proberen er achter te komen waar onze gesprekspartner mee bezig is. Hij vertelt zijn verhaal, zodat jij je verhaal daar op aan kunt sluiten. Deze training hebben we inmiddels al meerdere keren gegeven aan de grootste merken, en elke keer gaan mensen altijd weer met een andere blik de volgende dag aan het werk. We maken maatwerk van deze training aan de behoefte van jouw vraagstuk of organisatie.

3-daagse training: Storytelling

Wat is eigenlijk het verhaal van jouw product of bedrijf? Heeft elke medewerker hetzelfde verhaal van wie jullie bedrijf is? Storytelling is een breed begrip maar uiteindelijk is het niets anders dan een verhaal vertellen. Het is een middel om de klant direct en indringend aan te spreken. Door andere klanten hun ervaring te laten vertellen, door gebruik van aansprekende metaforen, door video, tekst, en via alle platformen zoals de sociale kanalen en in-store communicatie. Networx beheerst dit veld en biedt u de mogelijkheid deze krachtige tool voor uw projecten in te zetten. We maken maatwerk van deze training aan de behoefte van jouw vraagstuk of organisatie. De 3 dagen zijn niet aansluitend aan elkaar, er zit altijd een paar weken tussen waar de deelnemers in de tussentijd wat huiswerk mogen doen.

buitendienst  -  sales  -  retailkennis  toegevoegde waarde

shutterstock_1536455117.jpg
bottom of page