top of page
Weddings

advies &

organisatie

Het is prettig om af en toe te schakelen met iemand die niet dagelijks bij je bedrijf betrokken is,

en dus fris tegen je plannen of uitvoering aankijkt. Vaak groeien bedrijven vast in hun eigen manier van werken, en zijn daardoor niet meer efficiënt of zijn verhoudingen in een bedrijf scheef gegroeid. Gaat het in jouw bedrijf nog echt om het product, de organisatie en de klant?

Of ben je vastgegroeid in allerlei processen of belangen? Klanttevredenheid en rendement zijn voor Networx de uitgangspunten voor succes.

Voor startups is het enorm waardevol om te sparren over de beslissingen die je wil maken, of te leunen op de kennis van een ander. Je bedrijf is jong, heeft nog niet veel ervaring en wil graag een loopplank hebben om over al die valkuilen heen te lopen. Dit scheelt tijd en dus vooral veel geld.

Networx is de ideale partner om je bedrijf een volgende stap te laten maken. We hebben jarenlange ervaring in het neerzetten, operationeel en commercieel aansturen van grote organisaties, maar ook de kleinste startups hebben we door de jaren heen mogen begeleiden.

Voor ons maakt het niet uit hoe groot of klein je bent, jouw doel en groei staat bij ons voorop en krijgt evenveel aandacht!

De aanpak is altijd hetzelfde. We luisteren goed naar jouw behoefte en maken samen een plan van aanpak. Om succesvol te kunnen zijn heeft elk bedrijf een doordacht en uitvoerbare strategie nodig. Op basis van een analyse, het onmisbare startpunt voor elke verbetering. Daarna gaat het om visie en creativiteit. Waar ligt de toekomstige behoefte in de markt? Op welk segment richten we ons, wat wordt het aanbod? Hebben we de juiste mensen aan boord?

Samen met jou formuleren wij de antwoorden op deze vragen en implementeren ze door middel van een realistisch plan.  In deze aanpak neem je zelf de te nemen stappen en kan Networx desgewenst aansluiten om te ondersteunen.

flexibel  -  hands on

bottom of page