top of page

management

Je wil graag met je organisatie een volgende stap maken. Dat wil namelijk iedereen! Soms ontbreekt het even aan de juiste strategie of focus, of moet het sneller dan hoe het nu gaat. Ook kan het zijn dat je even niet de juiste mensen en dus expertise aan boord hebt in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt.

Networx heeft jarenlange ervaring in het operationeel aansturen van grote organisaties en heeft dus al voor elk vraagstuk gestaan. We kunnen voor jouw organisatie, voor een korte of langere periode het management invullen. Dit kan dus zijn om een verandering te laten plaats vinden, of bijvoorbeeld omdat je expertise aan het bedrijf wil toevoegen, of simpelweg even niet de juiste mensen paraat hebt bij bijvoorbeeld ziekte of bedrijfsopvolging.

Hands-on is onze mentaliteit in aan het aansturen van je bedrijf. Aan de hand van het vraagstuk gaan we snel maar doordacht naar de kern en werken aan het nog beter maken van je bedrijf. Alles is er op gericht om vooral met de bestaande medewerkers samen het bedrijf voort te zetten en te gaan werken aan de nodige verandering. Het kan ook betekenen dat daar ook vervelende beslissingen bij horen. Maar ook deze hordes nemen we samen. Het belang van het bedrijf en tevreden medewerkers die in hun kracht zitten is altijd het hoogste doel!

verandermanagement  -  hands-on  -  resultaatgericht  -  analytisch  -  coachend

shutterstock_124923566.jpg
bottom of page