top of page

enzo knol |

business management

Networx verzorgt exclusief voor Enzo Knol zijn business management. Hier zijn we uiteraard meer dan trots op!

 

Enzo Knol staat al jaren aan de top van Youtube in Nederland. In 2013 zette hij zijn eerste video online, niet wetende dat hij in de jaren erna zou uitgroeien tot de grootste Youtuber van Nederland met inmiddels meer dan 2,6 miljoen volgers. Doordat hij al jaren elke dag een nieuwe vlog online zet is hij de eerste Nederlandse Youtuber die de grens van 3000 vlogs heeft bereikt.

Inmiddels zijn de video’s die Enzo Knol online heeft gezet al meer dan 2,9 miljard keer bekeken. Ook op Instagram heeft hij inmiddels 1,9 miljoen volgers waar hij vaak een sneak preview laat zien wat er in zijn vlogs zal komen. Niet alleen in Nederland is Enzo razend populair, ook in België heeft hij een groot aantal fans.

Het succes van de populaire vlogger is dat hij trouw elke dag om 16.00 uur een nieuwe vlog online zet waarin hij zijn dagelijks leven laat zien. De kracht van zijn video’s is dat Enzo veel positiviteit uitstraalt en met zijn humor weet hij te bereiken dat zijn filmpjes dagelijks door honderdduizenden mensen worden bekeken en ze hierdoor geïnspireerd worden. Hij slaat geen dag over, zelfs niet als hij ziek is, alles wordt gefilmd.

 

Ook interesse om samen te werken met Enzo Knol? Stuur snel een mail naar pieter@knolpower.nl

EnzoKnol_studio_2020-20.png

marketing  pop-up store  -  events  -  licentie producten

foto 5.jpg
kp logo_edited.png
foto 4.JPG
bottom of page